Cunoaște echipa

Fă cunoștință cu oamenii din spatele Corporactive Consulting.

Alexandru Ion
Trainer

Alexandru Ion

Alexandru Ion are o experiență de peste 10 ani în domeniul design-ului digital. Pasionat la începutul carierei sale de Web Design, Alexandru și-a extins viziunea mai apoi și înspre concepte ce includ Brand Strategy, Identity și Design. Timp de 5 ani a făcut parte din Departamentul de Marketing al Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, iar în anul 2014 a intrat în lumea antreprenoriatului, contribuind la creșterea imaginii și a vizibilității în lumea digitală a peste 80 de companii.

Datorită admirației față de orașul său natal, Oradea, Alexandru Ion intră în anul 2016 în franciza Ghid Local, un proiect ce își propune să promoveze într-o manieră completă cele mai importante orașe din România. Dezvoltă așadar platforma care va crea vizibilitate pe plan local atât pentru obiectivele turistice și activitățile de timp liber, cât și pentru brandurile orădene.

Acum, Alexandru este Managing Partner și Digital Designer în cadrul Brandocracy. De la propunerea de colaborare, până la livrarea produsului final, acesta este implicat în fiecare pas al procesului creativ.