Devino client CorporActive Consulting

Servicii HR

Prin servicii HR dorim să oferim solutii fiabile care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, în funcție de nevoile specifice ale angajatorului poate fi întocmit un contract de colaborare special adaptat nevoilor angajatorului.

Recrutare

Departamentul de recrutare poate fi descris fie în câteva cuvinte: persoane dedicate 100%, atenție la detalii, atenție atât la nevoia candidaților cât și a clienților; fie în amănunt.

Raportându-ne la serviciile oferite candidaților, compania oferă în primul rând consiliere în găsirea unui loc de muncă, confidențialitatea datelor, implicare activa în procesul de schimbare a actualului job sau încadrare în câmpul muncii și nu în ultimul rând suport pe toată durata procesului de recrutare și selecție.

Clienții se pot bucura de consiliere pe durata întregului proces de recrutare și selecție. Acționăm zi de zi oferind susținere fiecarei afaceri în parte, transmitem de fiecare dată tendințe actuale din câmpul muncii si beneficii existente în compania noastră care se pot adapta nevoilor afacerii respective.

Ne recomandă profesionalismul, implicarea și rezultatele obținute până în prezent.

Evaluarea performanțelor

Mediul competitiv al afacerilor cere angajați cât mai adaptați mediului de lucru din companie. Analiza periodică a performanțelor șusține o imagine generală a nivelului și potențialului angajaților și participă la evitarea posibilelor eșecuri financiare.
Metodele prin care se poate face evaluarea sunt multiple și trebuie adaptate specificului organizației.

Metodele de evaluare pe care le folosim sunt:
• feedback 360°
• evaluarea prin ancore comportamentale
• analiza indicatorilor de performanță
• evaluarea prin centre de evaluare pentru evaluarea aptitudinilor și abilităților specifice.

Demersul este complex și presupune analiza posturilor, stabilirea criteriilor de performanță, implementarea conceptului de evaluare în cadrul organizației, pregătirea evaluatorilor, evaluarea propriu-zisă, analiza informațiilor primite și formularea de concluzii. Rezultatele finale sunt comunicate clientului.

Consultanță

Corporactive Consulting oferă servicii concepute de specialiștii noștri în resurse umane pentru a asigura acoperirea nevoilor de dezvoltare organizaționala și a nevoilor resurselor umane în cadrul companiei.

Aceste servicii sunt adaptate cerințelor clientului și domeniului de activitate. Specialiștii noștri vă oferă consultanță de profil în legătură cu orice problemă din domeniul managementului resurselor umane.

Răspunzând nevoilor punctual, serviciul de consultanță vă poate ajuta să economisiți timp și bani și să beneficiați de soluții utile și aplicabile în afacerea dumneavoastră.

Coaching

Există aspecte de dezvoltare personală și managerială care pot fi abordate mai eficient prin coaching decat prin alte metode de dezvoltare personală.

Coachingul pornește de la convingerea că orice om are toate resursele necesare pentru a atinge obiectivele pe care și le propune. Acest proces operează atât cu partea conștientă a minții, cât și cu subconștientul, în funcție de tipul și metoda de coaching.

Coachingul urmărește schimbarea generativă – care operează cu abilități, talente, cunoștiințe, cu scopul de a crea ceva calitativ superior. Clientul care lucrează cu un coach are aspirații către ceva mai bun, își dorește sau chiar visează la lucruri îndraznețe și este în căutarea unor mijloace de a le duce la îndeplinire.

Serviciile noastre sunt adaptate fiecărui client, în funcțiile de nevoile acestuia.

    Solicitare ofertă Servicii HR

    Să vorbim despre cum te putem ajuta! Trimite-ne datele tale, alege serviciile care te interesează și obține o cotatie personalizată!

    Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.