Cursuri

Perfecționarea resurselor umane este unul din pilonii de bază ai CorporActive Consulting.

Joburi

Agenția noastră de recrutare îți oferă o bază sigură pentru un job potrivit aptitudinilor tale.

HR @ Your Service

CorporActive Consulting pune la dispoziție clienților cât și candidaților o bază mare de soluții pentru dezvoltare profesională și personală.

CorporActive Consulting se asigură că partenerii de afaceri au acces la candidații cei mai potriviți, metode de evaluare moderne, training-uri complexe și consultanță în domeniul resurselor umane care să corespundă nevoilor lor strategice pe termen lung.

CorporActive Consulting oferă soluții prietenoase pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă sau cei care își doresc o schimbare în sfera profesională. Nu ne limităm la un simplu interviu, suntem

alături de candidații noștri în fiecare etapă a procesului de angajare punând la dispoziție servicii de consiliere și orientare în carieră.

Clienților noștri dorim să le transmitem că oferim o gamă variată de servicii dezvoltate de către specialiști din domeniul Resurselor Umane. Oferim suport atât în gestionarea procesului de dezvoltare organizațională cât și al resurselor umane. Credem cu tărie că pregătirea angajaților dumneavoastră face diferența între rezultatele bune și cele excelente și că ne putem adapta în funcție de cererea și specificul activităților desfășurate de companie pentru a atinge rezultatele dorite.

Parteneri mulțumiți

0+

Parteneri mulțumiți
Cursuri susținute

0+

Cursuri susținute
Joburi oferite

0+

Joburi oferite