O echipă cu oameni frumoși și dedicați în ceea ce fac! Un loc în care contează atât dezvoltarea profesională, dar la fel de mult și cea personală!

Bianca Chiș

Bianca Chiș

HR Administrator - SYKES Romania

Dacă simți nevoia de performanță în cariera ta, aici o găsești! Oameni care pun accent pe dezvoltarea personală! Super echipă, cu rezultate pe măsură!

Camelia Andreea

Camelia Andreea

Studentă - Facultatea de Științe Socio-Umane Oradea

Dacă aș fi profesor aș da 10 cu * elevului Corporactive Consulting. Să fie un personaj în armată ar avea cel mai înalt rang posibil cu epoleții încărcați și cu bocancii strălucind! Să fie un roman best seller ar fi tradus în toate limbile și răspândit pe toate continentele. Pentru mine Corporactive Consulting este înainte de toate o mare familie de profesioniști capabili să te ajute să treci peste obstacole, experți în a te ajută să scoți la iveală tot ce e mai bun din ține sau să modeleze muchiile personalității tale și fac asta nu prin a te schimba, ci prin a te face să te înțelegi tu pe tine însuți! În cele din urmă, sunt oamenii aceia care oricând îi suni, te vor ajuta, oricând nu vei ști te vor învăța, oricând nu poți îți vor arăta că se poate și vei ajunge să vezi că orice hotărâre ai lua vei dobândi cunoștinței, experiențe și trăiri noi, pentru că până la urmă, fiecare din noi…este suma alegerilor noastre!

Mihai Marieș

Tocmai am terminat cu brio cursul de coaching sub îndrumarea dnei Luminița Popă, reprezentantul Corporactive Consulting. Nu pot să spun decât că se simte profund experiență de mulți ani a dânsei în acest domeniu. Pe lângă cursurile complexe și bine puse la punct, am avut parte de multe momente funny, îmbinând astfel armonios educația cu plăcerea de a învață… Îi mulțumesc din suflet și îi urez multă baftă pe drumul acesta, care este al ei… Fiecare avem o menire în lumea asta dar puțini realizăm acest lucru! Succes!

Paul Costea

Atunci când lucrurile sunt făcute din pasiune, cu dedicație și profesionalism maxim, rezultatul este mereu pe măsură!

Cursurile Corporactive Consulting îți dau oportunitatea de a învăța alături și de la profesioniști, oameni minuanți cu o experiența impresionantă care fac un țel din a transmite cunoștine corecte, clare și detaliate rămânând totodată foarte calzi, apropiați și interesați de dezvoltarea personală a fiecărui cursant.

Mulțumesc pentru experiența minunată alături de voi! Sunt sigură că ne vom vedea în curând , viață e mai frumoasă dacă facem din e un proces continu de învățare și dezvoltare personală.

Vă recomand cu drag de fiecare dată!

Ingrid Kovács

Fiind în căutarea unui loc de muncă de câteva luni, am luat la rând toate agențiile de recrutare din Oradea, în speranța găsirii unor oferte potrivite mie. Corporactive Consulting, respectiv doamnă Ionela Demian, mi-a oferit într-un mod profesionist consiliere în carieră, dar și sfaturi practice pentru un interviu de succes!

ATENȚIE: Menționez că a fost singură agenție care nu mi-a „băgat pe gat” orice ofertă avea disponibilă! S-a ținut cont de toate aspectele personale precum ce mi-ar plăcea să fac, în ce mediu aș vrea să lucrez, ofertă salarială etc.

Mulțumesc frumos, Corporactive-Ionela Demian, pentru incurajări, încrederea acordată și amabilitate! La cât mai mulți candidați fericiți că mine!

Cristina Suzana Balla