Marketing de următoarea generație – impact în profit cu investiții inteligente

Projects

Marketing de următoarea generație – impact în profit cu investiții inteligente

Acest curs inovativ de o zi este dedicat specialiștilor de marketing, pasionaților de digital marketing și persoanelor care caută metode inovative de a-și promova business-ul investind inteligent. Cursul este structurat pe patru capitole:

I – Always-On Marketing

În acest capitol cursanții vor învăța cum să creeze și să execute strategii de always-on marketing – adică prezență continuă și acțiuni permanente versus campanii sezoniere – folosind atât resursele proprii cât și puterea fanilor brand-ului. Se vor prezenta exemple, studii de caz și moduri inteligente prin care vocea fanilor poate fi amplificată contribuind la creșterea business-ului.

II – Conectarea cu motivele și pasiunile clienților

Aceasta este una dintre cele mai interesante ramuri ale marketing-ului care îmbină analiza comportamentului clienților cu psihologia și psihometria. Cursanții vor descoperi prin prisma lucrărilor lui Jung, Joseph Campbell și Margaret Mark compasul arhetipurilor comportamentale și aplicarea acestuia în definirea motivelor și a pasiunilor clienților precum și în definirea strategiei de marketing a brand-ului.

III – Transmedia Storytelling

În ziua de astăzi Storytelling-ul este pe buzele tuturor marketerilor din lumea întreagă. Toată lumea vrea să spună povești, puțini reușesc să o facă bine. În acest capitol cursanții vor învăța nu doar cum să scrie o poveste pentru brand dar și cum să o comunice diferențiat pe diverse canale de comunicare creând un univers al comunicării brand-ului în care clienții și fanii să fie activi și să contribuie.

IV – Growth Hacking și analize dinamice

Ultimul capitol este dedicat metodologiilor de analiză a business-ului și a introducerii în conceptul de growth hacking – o metodologie bazată pe date de test și măsurare pentru atingerea, conversia și fidelizarea clienților într-un mod scalabil. Cursanții vor vedea studii de caz, exemple de strategii de growth hacking unde manageri inovatori au investit puțin cu impact maxim în profit.

Durata cursului

1 zi

Acte necesare

• Copie CI

Curs realizat în colaborare cu:

    Solicită oferta de preț: Curs - Marketing de următoarea generație

    Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru mai multe informații.