Consimțământ GDPR

  Sunt de acord ca organizația Corporactive Consulting, cu sediul în Oradea, str. Stelian Vasilescu, nr. 50, Jud. Bihor, să prelucreze datele mele personale comunicate către aceasta, în următoarele scopuri:

  Menținere în baza de date;
  Contactare Telefonică;
  E-mail direct;
  Newsletter-uri;
  Contactare pe social media.

  Informațiile pe care dorim să vi le transmitem atunci când vă contactăm sunt:• Informații utile și noutăți în domeniul resurselor umane, sistemelor de management, etc.;• Oferte generale și personalizate pentru cursurile și serviciile noastre de diagnoză organizațională, coaching, team building, consultanță ISO, etc.;• Invitații la evenimentele pe care le organizăm și informații despre aceste evenimente;• Sondaje de opinie.

  Consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și furnizarea datelor menționate mai sus sunt voluntare. Acest consimțământ poate fi revocat în orice moment, cu efect ulterior, printr-o simplă notificare către Corporactive Consulting SRL. Notificarea de revocare a consimțământului poate fi realizată și prin e-mail către office@corporactive.ro. Totodată, consimt că revocarea consimțământului nu afectează legalitatea utilizării datelor înainte de retragerea consimțământului (notificarea nu are impact retroactiv, ci doar începând cu ziua revocării consimțământului). În cazul în care consimțământul va fi revocat, datele personale nu vor fi utilizate în scopurile arătate anterior. Declar pe proprie răspundere că am înțeles această declarație de consimțământ și sunt de acord cu procesarea datelor mele personale prin mijloacele și în scopurile arătate mai sus.