Dan Berinde

Este coach certificat internațional, PCC ICF și trainer acreditat ANC. S-a format în coaching-ul de echipă în cadrul LIM-Leadership în Internațional Management, USA, și este partener fondator și formator al firmei de coaching și consultanță Coaching Partners.

Conduce, de asemenea, Centrul pentru Excelentă Organizațională, în care derulează programe de selecție personalizată și evaluare a personalului managerial.

În 2003 a absolvit programul Executive Master of Business Administration (EMBA) al University of Washington, livrat de Asebuss School of Business.

Programele pe care le livrează sunt puternic interactive și experentiale, în care transferul de informație, concepte, instrumente ori metode se realizează pe bază experiențelor directe, trăite de către participanți ori de către Dan în proiecte reale.

Dan este coautor a două cărți de management, în domeniile afacerilor mici și mijlocii și a managementului financiar și are o experiență de peste 15 ani de management executiv în companii din diverse industrii, cu preponderentă în proiecte mari de schimbare în condiții de criză. În astfel de proiecte a restructurat structuri organizaționale complexe, a format și antrenat echipe de management, a selectat și antrenat manageri de vârf.

Înregistrare la eveniment