HR@Your Service
Descoperă-ne!
Corporactive Consulting

Descoperă Corporactive Consulting

Corporactive Consulting își propune să îmbunătățească calitatea vieții profesionale a celor care le trec pragul prin cursuri care le pot îmbunătății experiența profesională și prin joburi care să răspundă nevoilor acestora. De asemenea se concentrează să ofere pieței muncii oameni calificați și pregătiți care să aducă plus valoare companiei.

Ce se întâmplă nou? Următoarele cursuri

Îmbarcă-te în Corporactive Cruise Inapoi

Ești în căutarea unui nou job? Noi recrutăm acum:

Catalogul Cursurilor Corporactive

Perfecționarea resurselor umane este unul din pilonii de bază ai Corporactive Consulting. Dorim să oferim resurselor umane cursuri la cel mai înalt nivel. Calitatea este garantată de pregătirea trainerilor noștri și de experiența echipei de organizare a cursului. 

Cursuri Online

Nevoile de dezvoltare ale angajatilor se modifica o data cu dinamica mediului organizational. Din aceasta perspectiva trainingul si dezvoltarea sunt mereu actuale și în pas cu tehnologia. Îți prezentăm cursurile online care le poți urmării atunci cand ai nevoie. 

Joburi

Agenția noastră de recrutare îți oferă o bază sigură pentru un job potrivit aptitudinilor și capacităților tale. Beneficiezi de asistență pe toată perioada colaborării de asistență și ajutor din partea echipei de recrutări, pentru a te integra și dezvolta corect. 

Nu ai găsit un job potrivit?
Trimite-ne CV-ul tău și căutăm noi pentru tine!

Servicii HR

Prin servicii HR dorim să oferim solutii fiabile care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților noștri, în funcție de nevoile specifice ale angajatorului poate fi întocmit un contract de colaborare special adaptat nevoilor angajatorului. 

Devino client CORPORACTIVE CONSULTING!


Proiecte si Evenimente

Corporactive Consulting are în vizor o serie de proiecte ambițioase care au la bază crearea de noi oportunități pe piața muncii și dezvoltarea societății în care își desfășoară activitatea. Fii la curent cu activitățile noastre!

Despre noi

Corporactive Consulting se asigura ca partenerii de afaceri au acces la candidatii cei mai potriviti, metode de evaluare moderne, training-uri complexe si consultanta in domeniul resurselor umane care sa corespunda nevoilor lor strategice pe termen lung. 

Ei au avut încredere în noi, e timpul să ai și tu!

Rulla
Cesal
Decitex
Double Tree Hilton
Escenomatica
Faist Mekatronic
Granitex Marmorex
IDM
Madrugada
OptiOne
Optica Ovidiu
Plexus
Ramada
Ristretto
Salesianer
Sykes
Totem
Transmec
Treesylvania
VAAT
VEO
DreamFactory

Galerie Foto

Blog

Pe Blogul nostru găsești noutăți, sfaturi sau opinii, toate cu scopul de a fi folositoare oricărei companii sau persoane.

Află informații utile care te vor ajuta să îți formezi cariera profesională!

Contact

Corporactive Consulting

 Str. Olteniei nr. 67, Oradea, 410059

ADRESADEEMAIL

Fix (0359) 238 727

Mobil +40 756 012 381

Formular de contact

Incepe un parteneriat de succes chiar acum! Te rugam sa ne contactezi folosind datele de alaturi sau formularul de contact Corporactive. Iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
* câmpuri obligatorii
Locatlizare